Brennende jente

1910
ISBN: 9788244200592
Utgivelsesår: 2009
Status: I salg
Sideantall: 380
Innbinding: ib
Oversatt av: Rune Larsstuvold
Pris:
149.00
Førpris: 339.00

Brennende jente

Mark Billingham

En leiemorder dukker opp, og hans ofre bærer alle et X - risset inn i huden. Når Tom Thorne finner et rødt kryss på døren blir det klart at en gammel sak er på vei til å bryte ut i lys lue. Nok en drivende Billingham-roman!

Mafiabossen Billy Ryan er i ferd med å trenge seg inn på et nytt område, og den slags gjør man ikke ustraffet. En leiemorder kommer på banen, og hans ofre bærer alle et X - risset inn i huden. Når Tom Thorne finner et rødt kryss på hoveddøra si blir det klart for ham at en gammel sak er på veg til å bryte ut i lys lue.

Brennende jente er en selvstendig bok i serien om kriminalførstebetjent Tom Thorne - en entusiastisk, men skjødesløs og utskjelt hovedperson i en serie som har det meste: et tradisjonelt avansert plott, psykologisk drivende, gode persontegninger – og ikke minst med en god porsjon britisk svart humor.

Presse

TURBOKRAFT
Mark Billinghams fjerde krim til norsk er bærer av den samme turbokraft, godt utpønsket intrige og fine persontegninger som det øvrige forfatterskap. ..... Jo, Mark Billingham svikter ei.

Terje Stemland, Aftenposte (terningkast 5)