Et tysk rekviem (pocket)

2019
ISBN: 9788244200974
Utgivelsesår: 2011
Status: I salg
Sideantall: 320
Oversatt av: Rune Larsstuvold
Originalens tittel: A German Requiem
Pris:
113.00
Førpris: 129.00

Et tysk rekviem (pocket)

Philip Kerr

Året er 1948 og Bernie er kommet helskinnet gjennom krigen. Han får til oppgave å oppklare et mord på en amerikansk offiser i Wien, men oppdager hurtig at han har stukket hendene i et vepsebol av gamle nazitopper og allierte agenter.

”… Forgjengerne «Marsfioler » og «Den bleke forbryter » fikk begge sekser på terningen her hos oss ... spenningslitteratur skyhøyt over gjennomsnittet."

Adresseavisen, Ole J. Hoel


Året er 1948. Den hardkokte privatdetektiv Bernhard Günther er kommet helskinnet gjennom krigen. I det sønderbombete Berlin, hvor spenningene mellom de vestlige stormakter og Sovjetunionen er voksende, forsøker Bernie å videreføre sin virksomhet som privatdetektiv. Han får til oppgave å oppklare et mord på en amerikansk offiser i Wien, men oppdager hurtig at han har stukket hendene i et vepsebol fullt av gamle nazitopper, russiske og amerikanske agenter.

Presse

”… Forgjengerne «Marsfioler » og «Den bleke forbryter » fikk begge sekser på terningen her hos oss..  Kerr fortsetter å sprenge grenser… også denne (er) spenningslitteratur skyhøyt over gjennomsnittet."

Adresseavisen, Ole J. Hoel