Hestens anatomi

2060
ISBN: 9788244201377
Utgivelsesår: 2014
Status: I salg
Sideantall: 96
Innbinding: ib
Oversatt av: Torunn Knævlsrud
Pris:
297.00
Førpris: 339.00

Hestens anatomi

Christina Fritz

Hvordan fungerer en hest? Hva er nødvendig for at den skal kunne bevege seg, puste og spise? Hvilke strukturer i kroppen kan vi se og kjenne p? Hvilke funksjoner kan vi observere? Dette er behandlet i denne boka, og som med gjennomgående flotte illustrasjoner som viser hestens indre organer og struktur ned til minste detalj. En hestebok til å få forstand av!
 

Hvordan fungerer en hest? Hva er nødvendig for at den skal kunne bevege seg, puste og spise? Hvilke strukturer i kroppen kan vi se og kjenne på? Hvilke funksjoner kan vi observere?

Disse spørsmålene og enda flere gir denne boken svar på. Det blir særlig lagt vekt på bevegelsesapparatet, som er av svært stor betydning for hesten som fluktdyr. Men også funksjonene til de indre organene, huden, nervesystemet og sanseorganene blir forklart. Tallrike beskrivende tegninger og fotografier gjør det lett å forstå selv kompliserte sammenhenger.

 Fra innholdet:

  • ·         Latin for ryttere og veterinærer
  • ·         Bevegelsesapparatet
  • ·         Nervesystemet
  • ·         Fordøyelsessystemet
  • ·         Sanseapparatet

Dr. Christina Fritz har en PhD i biologi med spesialisering innen dyrefysiologi og er en anerkjent fagbokforfatter. Hun driver sin egen praksis for integrert hesteterapi i Berlin og holder kurser i energetisk arbeid med hester i Tyskland, Østerrike og Sveits.

Mer informasjon om forfatteren og hennes arbeid på www.sanoanimal.de

Boka er oversatt av Bente Bang-Nilsen