Kaffeboka

Kaffeboka-forside jpg
Utgitt år: 2017
Sideantall: 256
Innbinding: Innb
Oversatt av: Rune R. Moen
Orginalens tittel: The World Atlas of Coffee
Pris:
349.00
Førpris: 399.00

Kaffeboka

Fra bønne til kopp

Kaffeboka ble lansert 4. oktober med veldig bra oppmøte av kaffevenner! Les første anmeldelser her

Kaffe har aldri vært bedre, eller mer interessant, enn i dag, for produsentene har tilgang til flere kaffesorter og teknikker enn noen gang før. Og kaffedrikkere har aldri hatt flere eller mer interessante muligheter – spesielt hvis de har forståelse for opprinnelsen og kvaliteten til kaffen de har i koppen.

Dyrking, høsting, brenning, brygging og vannkvalitet påvirker smaken på den ferdige drikken. Den prisbelønte baristaen og kaffebrenneren James Hoffman ser nærmere på disse og andre avgjørende faktorer – forskjellige underarter, innvirkning av jordsmonn og lokalt klima, og også hvordan kaffen blir brygget. Land for land – fra Australia til Afrika og Sør-Amerika – går han gjennom de viktigste kjennetegnene og gir også praktiske råd om hvordan man brygger utmerket kaffe hjemme.

For alle som ønsker en bedre forståelse av kaffe og dens fantastiske muligheter, er dette en viktig bok, innholdsrik og med flotte illustrasjoner, kart og foto.

 

Tips en venn Skriv ut