Mørketid

1535
ISBN: 9788244200233
Utgivelsesår: 2006
Status: I salg
Sideantall: 320
Innbinding: ib
Oversatt av: Aud Nordberg
Pris:
149.00
Førpris: 299.00

Mørketid

Alex Barclay

Forrykende thriller om det som skulle bli NYPD Joe Lucchesis friår med kone og tenåringssønn på sørøstkysten av Irland.

Handlingen i Mørketid er lagt dels til USA, dels til den irske kysten med et nedlagt fyr som åsted. Dette er en forrykende, spennende og ikke så lite urovekkende thriller. Hovedperson og gjennomgangsfigur er den amerikanske politimannen Joe Lucchesi. Han tar et friår fra NYPD og drar med sin franskfødte kone og tenåringssønn til sørøstkysten av Irland - for å slappe av i en nedlagt fyrvokterbolig. Vel, egentlig er det vel Anna som tar med seg sine to menn for å redde familie og ekteskap. Men nisser fra Joes tidligere politiliv følger med på lasset over Atlanteren ... Alex Barclay (31) er den nye, kvinnelige kometen blant internasjonale krimforfattere. Ung, irsk, tidligere kvinnemagasinredaktør som debuterte med stor kraft sommeren 2005 med Mørketid som har gått rett inn på bestselgerlistene i flere land.

Presse

"Non-stop action uten dødpunkter som knytter Texas og New York til Waterford, Irland. Baraclay lever en gnistrende debutroman"
(Irish Times)

"... en vellykket blanding av utenkelige hemmeligheter og brutale drap fortalt i et heftig tempo".
(Guro Havrevold, Fredrikstad Blad)

"Anbefales!
... Forfatteren skriver i et forrykende tempo, leseren blir virkelig sugd inn i denne bokens spennende handling. Her foregår handlingen i høyt tempo, og man vil virkelig slite med å legge denne boken fra seg. Noen små "hull" finner man naturligvis, men dersom man liker hurtige thrillere er dette en bok man vil bli glad i."

Rating/terningkast: 5 (H, Bokkilden 02.09.06)