Shetland Sheepdog

2016
ISBN: 9788244200882
Utgivelsesår: 2011
Status: I salg
Sideantall: 80
Innbinding: ib
Pris:
235.00
Førpris: 269.00

Shetland Sheepdog


Shetland sheepdog, også kjent under navnet sheltie, er en populær hunderase over store deler av verden, og det ikke uten grunn.

– trofast, sporty og allsidig

Shetland sheepdog, også kjent under navnet sheltie, er en populær hunderase over store deler av verden, og det ikke uten grunn. Sheltien har en stor tilpassningsevne og de knytter seg spesielt sterkt til sine mennesker. Den følger deg der du går og blir med på det meste. Den er en god familie- og nybegynnerhund og en perfekt turkamerat.

I denne rikt illustrerte boka belyser forfatterne rasens historie, spesielle egenskaper og forklarer hva som er viktig når det gjelder valpens oppdragelse og sosialisering. Leseren vil finne alt om rasens karakter, standard og historie, mange gode tips til morsom sysselsetting og viktig informasjon om fôring, pelsstell og helse.

Boka er tilrettelagt for norske forhold av Norsk Shetland Sheepdog Klubb.

Presse


Endelig kom det bok om sheltien på norsk. Denne er helt ypperlig for en ny sheltie eier. Jeg leste denne boken før jeg fikk min første sheltie valp i huset, og lærte mye av denne boken. Den er et must for alle som eier denne typen hund, eller tenker på å skaffe seg ein! Her står alt om hva som er typisk for denne rasen, og hvordan du skal utføre praktiske ting, som pelsstell. I tillegg om hverdagsproblemer, med tips om hvordan løse disse. Elsker denne boken!!!! 

                                                                                                                           
CANIS, no

Tips en venn Skriv ut