Ubuden gjest

1812
ISBN: 9788244200356
Utgivelsesår: 2007
Status: I salg
Sideantall: 304
Innbinding: ib
Oversatt av: Aud Nordberg
Pris:
99.00
Førpris: 299.00

Ubuden gjest

Alex Barclay

Detektiv Joe Lucchesi tilbake i New York og leder en høyprofilert drapsetterforskning. Og alt tyder på at ofrene må ha kjent drapsmannen: De er alle blitt drept inne i sine leiligheter, uten spor etter innbrudd.

Mørketid (Darkhouse) var forfatterens debutroman. Den ble på kort tid utgitt i et tjuetalls land; på norsk i 2006. Her møter vi for første gang detektiv Joe Lucchesi, kona Anne og sønnen Shaun. Handlingen er lagt til Irland, der familien skulle ha et friår, men som ble noe helt annet i møte med en psykopatisk drapsmann.

I Ubuden gjest (The Caller) er detektiv Joe Lucchesi tilbake i New York og leder en høyprofilert drapsetterforskning. Og alt tyder på at ofrene må ha kjent drapsmannen: De er alle blitt drept inne i sine leiligheter, uten spor etter innbrudd.

Når etterforskningen tar en urovekkende vending, øker påkjenningene på Joes familie som ennå er sterkt preget av opplevelsene i Irland året før. Samtidig sliter han med fysiske plager og konflikter på jobben. Joe har derfor flere grunner til å ville ha tak i drapsmannen før det dukker opp flere lik …
 

Presse